Обадете ни се!

☎ 0886 46 66 16

Меню
Меню

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Уважаеми клиенти,

Поръчки направени в онлайн магазин VivaHome се обработват и изпращат до Вас, след задължително потвържение по телефона. Това означава, че Ние ще се свържем с Вас на номера, който сте обявили при извършването на поръчката. Поръчки направени през почивните дни се обработват/потвърждават в първият работен ден, след деня, в който са направени. Стоките поръчани от онлайн магазин VivaHome, се доставят от "Еконт Експрес" и "Транспрес" до посочен от Вас офис или личен адрес. При получаване на стоката, имате задължително право на преглед, преди да я заплатите.
При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. Плащането се извършва по банков път или чрез наложен платеж при доставката. Цената на доставката ще бъде калкулирана спрямо тежестта/обема на пратките, местонахождението на получателя  и в зависимост от избора на куриер. (спрямо цените на куриерската фирма)

Срокът за доставка на налични продукти е 1 работен ден за локации в рамките на страната. За продукти, които нe са налични на склад между 2 и 7 работни дни.

ВАЖНО!

  • Цената на доставката НЕ е включена в цената на стоките.
  • VivaHome не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение на доставката, когато това е по вина на куриера или се дължи на посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакт, телефон, както и при други, независещи от VivaHome обстоятелства.
  • При констатиране на липси, явни недостатъци, външни видими дефекти, повреди, удари и други щети, потребителят следва да ни уведоми в присъствието на куриера незабавно, на тел. +359894388625 или 088 646 6616.
  • При всякакви въпроси свързани със доставки и срокове може да ни пишете на info@vivahome.bg или да позвъните на +359894388625 или +35988 646 6616
Екипът на VivaHome ви пожелава приятно пазаруване! 

Сравнение на продукти

Viva Home използва „Бисквитки“! Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки