Обадете ни се!

☎ 0886 46 66 16

Меню
Меню

Офис мебели – за вашата продуктивност и тази на колегите ви!

За да бъде човек продуктивен на работа, той се нуждае от няколко неща – добър сън, свежо кафе, офис с готина гледка, свеж екип от колеги и офис мебели, на които може да работи удобно с часове! Ние не можем да ви помогнем за голяма част от изброените неща, но, със сигурност, можем да ви помогнем с висококачествени и удобни офис мебели. Но преди да ви запознаем с различните видове офис мебели, които предлагаме, искаме да обърнем внимание защо те са толкова важни за продуктивността на служителите ви.     

Виж повече
Офис мебели 1
Офис мебели - удобство за всеки офис

Офис мебели, които да отговарят на нуждите на тялото

В 21ви век офис мебелите са точно толкова важни колкото удобното легло и комфортния диван вкъщи. Все пак всеки ден ние прекарваме 1/3-та от денонощието заедно с нашите колеги на работа. За да бъде един човек продуктивен, той трябва да се чувства удобно в своите офис мебели. Трябва да има стол, който да подкрепя гърба, кръста и врата и да е мек и удобен за дългите часове стоене. Трябва да има бюро, много важен елемент о т офис мебелите, което да е с подходящата ширина, дължина и височина спрямо предпочитанията на седящия. Удобните и функционални офис мебели могат значително да увеличат продуктивността на служителите, защото те не причиняват умора и не помагат за натрупването ѝ. Една от основните характеристики на лошите офис мебели е болката. Ако се чувствате дискомфортно след като станете от вашия стол и бюро, то значи се нуждаете от промяна в офис мебелите. И то веднага! Неправилната поза на стоене, особено продължително време както е работният ден, може да доведе до различни  проблеми с гърба и гръбначния стълб, болка и скъпо лечение. И защо да си причинявате това, като с некачествените офис мебели не спестявате толкова голяма сума! Погрижете се за своето здраве и комфорт и за това на вашите колеги и ще се убедите сами, че качествените офис мебели имат огромно влияние върху продуктивността.  

Офис мебели 2
Офис мебели - посетителски стол

Офис мебели от VivaHome

Именно защото знаем колко са важни за продуктивността и здравето, ние сме подбрали за вас висококачествени, функционални и удобни офис мебели. В нашата селекция ще намерите:

  • Офис мебели – геймърски столове. Ако не знаете какво представляват геймърските столове, то можете да прочетете повече в нашата статия, посветена специално на тях. Но тук ще адресираме друг „проблем“ – Как така геймърските столове са офис мебели? Много фирми предпочитат именно геймърските столове като част от офис мебелите, защото те са специално създадени за стоене дълги часове пред монитор или екран от някакъв вид. Основната прилика между служител, ползващ офис мебели, и геймър е, че и двамата са съсредоточили вниманието си върху лаптоп или монитор (понякога 2 или 3). Тоест и геймърът и служителят се нуждаят от комфорт по време на стоене, от подкрепа на гърба и ръцете и възможност лесно да се придвижват на близки пространства. Значи без никакъв проблем геймърските столове може да са част от офис мебелите. Даже не е без проблем, а е силно препоръчително. Удобният стол, част от офис мебелите, ще помогне не само за продуктивността на служителите, но и ще ви направи готина и интересна за кандидатите за работа фирма. Та кой не иска офис мебелите му да са геймърски столове?
  • Офис мебели – бюра. Част от задължителния арсенал офис мебели са бюрата, заедно със столовете. Може и да не притежавате други офис мебели, но, със сигурност, тези 2 неща ще са сред първите ви покупки за всяко работно пространство. Много е важно бюрата да са функционални и удобни, както всички останали офис мебели. На пазара има толкова различни предложения за офис мебели и имате възможността да намерите точно това, от което се нуждаете вие и вашите колеги. Избирайте между фиксирани бюра, които се характеризират с конкретна, непроменлива височина; регулиращи се офис мебели – това са бюрата, които позволяват промяна на височината (независимо дали механично или електронно) или заложете на алтернативни офис мебели – барплотове и други. Особено предпочитани в момента са регулируемите офис мебели – те позволяват работа в седнало или изправено положение, което дава едно добро разнообразие на дългото работно ежедневие.
  • Офис мебели – столове. За тези, които предпочитат класическите офис мебели и не искат геймърски столове, винаги можете да разгледате и да изберете подходящи офис столове. Те са не по-малко удобни и функционални офис мебели, които позволяват регулиране на височината, корекции по облегалката и други функционалности. Този вид офис мебели се предлага в огромно разнообразие от модели и използвани материали, като можете да избирате между текстилни столове, кожени (от изкуствена или естествена кожа), както и офис мебели от мрежа за по-добра циркулация на въздуха.

    Офис мебели 3
    Офис мебели - библиотека за съхранение

  • Офис мебели за съхранение. Няма как да имате офис, ако нямате място за съхранение на важни документи и информация. Офис мебелите за съхранение са специално проектирани и създадени за да отговарят на нуждите на фирмата. Можете да избирате между класически офис мебели за съхранение, което са отворени или такива с чекмеджета. Важно е преди да изберете офис мебелите за съхранение да предвидите какво ще съхранявате – папки или класьори. За папките офис мебелите с чекмеджета са по-функционалното и практично решение. А за класьорите препоръчваме офис мебели с рафтове, където да ги подредите за по-лесен и бърз достъп. За компаниите, които събират лични данни трябва да изберат специални офис мебели за съхранение, които могат да се заключват и да са с ограничен достъп.
  • Офис мебели – посетителски столове. Не на последно място сме подредили и посетителските столове, които не са задължителни офис мебели за всяка фирма. Те се използват, най-често, при обзавеждането на конферентни и заседателни зали с по-голям капацитет или такива на фирми, които имат ограничен бюджет за офис мебели. Посетителските столове се предлагат в огромно разнообразие – текстилни или кожени, с подлакътници и без, с допълнителни масички за писане или не. При избирането на този вид офис мебели е важно да изберете функционални модели, които можете да поддържате и почиствате лесно и да подхождат на интериора на вашия офис.

Офис мебели – за вашата продуктивност и тази на колегите ви!

Офис мебели, които да отговарят на нуждите на тялото

Офис мебели от VivaHome

Сравнение на продукти

Viva Home използва „Бисквитки“! Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки