bg / en

Отзиви

Изключително коректни. Осъществиха продажбата бързо и съдействаха във всяко отношение. Благодарим!

Гергана М.

Виж повече

Изключително коректна агенция, ангажирани са с всички процеси по покупката на апартамента от началото до самия край. Индивидуално внимание към всеки клиент. Препоръчвам!

Владислав Великов

Виж повече

Благодаря на Vivahome за бързата продажба и отношението 🏠

Ирина Георгиева

Виж повече

Ако искате да получите отношение и професионализъм - това са вашите хора 🙂

Мария Иванова

Виж повече

Благодаря на Vivahome за отношението и професионализма, които получих при покупката на имот. Силно препоръчвам целия екип на агенцията и им желая много успехи! 😊

Кремена Апостолова

Виж повече

Изключително сме доволни от професионалното и коректно отношение на собственика на Vivahome, Николай Радев, както и на служителите , на фирмата. Благодарим за бързото и качествено обслужване, както и за отзивчивостта им !

Виктория Петкова

Виж повече

Изключително добро отношение на служителите им и специално на г-н Николай Радев. Беше много коректен, отзивчив, любезен и точен. Благодарение на професионализма му ние намерихме жилище по нашите предпочитания. Доволна съм и Ви го препоръчвам!

Ханифе Тефик

Виж повече

Силно препоръчвам! Много съм доволна от обслужването! Изключително важно е отношението и вниманието, което получих по време на целия процес, както и подкрепа! Работила съм и с други фирми, но такъв професионализъм и отношение не бях срещала. Нека все повече брокери и фирми да предоставят такива кадри, които работят със сърце и желание с цел наистина да бъдат полезни на другите така, както вие! Благодаря за всичко, което направихте и най-вече на Николай Радев!

Нелина Банкова Банкова

Виж повече

Благодаря за отделеното внимание, коректното отношение и за добре свършената работа!

Азатуи Берберян

Виж повече

Професионалист ,организиран и много позитивен. Благодарение на него намерихме мечтания дом и всичко се разви чудесно.

Бурчин Йълмаз

Виж повече

Препоръчвам агенция Vivahome. Много съм доволен от професионализма и бързата реакция. Благодаря на целият екип и по-конкретно на собственика Николай Радев!

Иван Колев

Виж повече

Коректно отношение, ангажираност, съобразява се с желанията на клиента. 🙂

Галина Атанасова

Виж повече

1 от 2